Wie zijn wij

Els de Vocht

In 1992 startte ik mijn praktijk voor Huid-en oedeemtherapie.
Alvorens ik voor dit vak gekozen heb , heb ik enkele jaren voor de klas gestaan als docent Omgangskunde en Gezondheidskunde.
Maar de paramedische wereld trok mij en ik wilde graag met mijn handen werken. 25 jaar geleden was huidtherapie nog een vrij onbekend beroep. In de loop der jaren is het steeds bekender geworden en heb ik al veel cliënten kunnen helpen.
Ik ben begonnen met een praktijk aan huis. Later werkte ik ook op de poli dermatologie van het Twee Stedenziekenhuis en heb mede het Lasercentrum Dermatologie in Waalwijk opgezet.
In 2011 ben ik met mijn praktijk verhuisd naar het gezondheidscentrum aan de Piushaven.
Ik werk daar met heel veel plezier met mijn team.

huidtherapie en oedeemtherapie Tilburg

Brigitte Boogers
Mijn naam is Brigitte. Mijn interesse voor de huid is begonnen tijdens mijn opleiding voor schoonheidsspecialiste. Ik merkte tijdens de opleiding dat je huid enorm belangrijk is bij hoe je je voelt. Met andere woorden, je voelt je beter als je huid er goed uitziet. Om deze reden ben ik verder gaan studeren als huidtherapeut. Het totaalpakket aan mogelijkheden dat je als huidtherapeut te bieden hebt om huidklachten te verhelpen maakt huidtherapie een dankbaar beroep. Ik kijk dan ook graag samen met de cliënt wat voor haar/hem het beste behandelplan is zodat we samen naar het gewenste resultaat kunnen werken.

huidtherapie en oedeemtherapie Tilburg

Gezondheidscentrum Piushaven

Het gezondheidscentrum ligt vlak bij de Piushaven.
In het gezondheidscentrum zijn gevestigd:
Huisartsen, apotheek, tandartsen, fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, podotherapie, psychologie, huidtherapie, de Twern en de Thebe.

Contact

Gezondheidscentrum
Piushaven
Prinsenhoeven 32
5017 GC Tilburg
013-5353852
info (at) huidtherapiedevocht.nl

 

Openingstijden

De praktijk is op de volgende
werkdagen geopend:

Maandag van 9:00 tot 18:00
Dinsdag van 9:00 tot 19:00
Woensdag van 9:00 tot 18:00
Donderdag van 9:00 tot 19:00
Vrijdag van 9:00 tot 19:00

 

logo-NVH_1_kleur_jpg-april-2010kl  Logo-KP-kl